01 april 2008

Ja har ett fan, Ha ha

Hej!
klockan e snart 6 och det e hur fint väder som helst ute. . synd att ja inte får njuta av det ute. buhu.. Tänk att få sätta sig i parken, eller åka ner på stan vid vattnet, dricka en kaffe på ett cafe eller så. Nej, ja får vara inne =(

Hoppas det håller i sig, ja e snart på benen igen hoppas jag.

Minns ringde för några timmar sedan å undra om vi skulle ut å äta på fredag, lät ju jätte mysigt så vi skulle höras mer om det imorgon.
Efter några minuter får ja ett sms av min Jos från Avesta å ville att ja skulle följa med ut här i Uppsala på fredag med hennes vän mikaela. Lät jäkligt kul, å med tanke på hur kul vi hade det sist så vill ja väldigt gärna göra om det snart =)

Robin har bokat bord på kött kök å bar på lördag. Vi firar ju 1 år då. . Hade lite planer efter det, men tror det skiter sig för vi kunde inte få ett bord tidigare än 8. Undrar vad ja ska köpa till honom? Hmm. .


Har hållt på å krångla med datorerna hela morgonen tills nu, det funkar fortfarande inte. . Men hitta en nätverkssladd så satt i den i min nya dator så ja får leka lite med den. . =)

Kommer inte upp nå bilder nu eftersom ja inte har en enda bild på datorn för tillfället. . Ska föra över allt så fort vi fått ordning på detta krångel. .


Fick ett sms för en stund sen av en god vän å det står "Jävlar vilken wannabe * * är dig. Hon försöker vara lik dig, med ögonbrynen, håret, sminkningen osv "

Ja tittade på några bilder, å hon hade rätt. . Hon är Fan av Cajsa Coonewing, hahaha shit!

over and out

Inga kommentarer: