26 februari 2008

rookie misstake

fyfan vad jag hatar det här. .
vi fick låna josefins å gatans nyckel för att kunna tvätta i deras tvättstuga idag eftersom det e typ fullt här hos oss.
å kan säga att vi gjorde ett rookie misstake när vi valde att byta till deras. . fyfan vilken jävla skit tvättstuga. . så jävla arg.
gillar inte att tvätt, eller vem fan gör det? men tack vare detta vill ja aldrig mera tvätta.
robin såg hur arg ja var så han bad mig gå hem, så kunde han vara kvar tills det var klart.

fick nyss en bild på honom sittandes i ett hörn å så skriver han att han e ensam å trött. . stackarn.
kanske ska gå dit å hjälpa honom iaf. .

skriver lite tips å sånt imorgon, e alldeles för trött å grinig för det nu. . måste endå lägga mig snart också, ska upp 5 imorgon, mindre kul.

sista inlägget ikväll.
hare bra hörni.
kram

2 kommentarer:

Fredrik Envier sa...

Snick snack! Vi har en hypermodern tvättstuga medans ni har en gammal källarvariant som är tillgänglig 1 gång i månaden. Bara för att ni har stora torkgrum av cement som ger lukt på kläderna! Vi kan boka vår tvättstuga när som helst på dygnet, hemifrån via internet. Vi kan använda den 1 timme eller 10 timmar i sträck. Tanken är ju inte att man ska tvätta en gång i månaden, då är det klart torkmöjligheterna blir lite klena.

MissKenving sa...

hahaha ojdå, nån blev sur tror jag. jag skiter i hur det ser ut och om det e nytt eller inte, ja skulle kunna vara i ett ruckel om det vore så, allt ja vill ha e en bra tvättmaskin som inte tar allt för lång tid å ett bra torkrum, som det dock inte fanns.
vi tvättar två gånger i månaden, inte 1. och kläderna luktar lika gott som när dom kommer ut ur tvättmaskinen som när dom hängt klart i rummet å e torra ;)