06 februari 2008

Viggo, en våldtäktshund?

Vad tycker ni, är Viggo en våldtäckshund, eller bara en Kåt hund?
Läs Zoes berättelse här nedan vad som hände henne å hennes familj kring jul förra året.


Nudas Veritas säger:
jag va hemma över julen. viggo rymde för att jag glömde låsa. klockan va då runt 8 på kvällen, han va borta i ca 1,5 timme sen kom han hem för vi såg inte till honom alls, han kommer ju heller inte när man ropar. Dagen efter, juldagen skulle jag åka hem. mamma å pappa kalasfulla å shit. Pappa sätter på koppel på den äldsta hunden först och öppnar dörren, viggo springer ut å är borta i princip. hjalle den äldre blir så uppspelt av att viggo springer runt så morsan som håller i honom tappar greppet om hjalle å han är oxå ute på vift, två fulla föräldrar och två hundar på vift. och jag som springer runt och försöker få tag på alla.

idag fick mamma ett brev hem där det stod att hon va polisanmäld, hon hade blivit polisanmäld för att viggo då hade sprungit hem till en familj som har två pudeltikar varav den ena löper, viggo vet exakt vart dom bor å han springer dit, öppnar ytterdörren till huset och rusar in efter pudeln.
och morsan ringde polisen och dom tyckte de va lika löjligt som morsan tycker. Dom som anmälde henne sa att vi låter hunden springa lös hela tiden, men han vet hur man rymmer. och dom sa händer de igen vill vi att ni avlivar hunden.
för vadå lixom för att han är kåt? en våldtäktshund hahaha =p


Ja säger bara såhär, U go Viggo.. Ha ha ha

1 kommentar:

Anonym sa...

HAHAHAH vilken härlig hund :D